Rólunk

Miért válassz minket?

Rendkívül költséghatékony működésünk mellett, partnereink számára másik nagy előnyünk, hogy nálunk egy helyen mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a tervezési fázistól az utómunkálatokig!

Amennyiben nem szeretnéd rendezvényeid minőségét a véletlenre bízni, csapatunk szívesen vállalja rendezvényeid teljes lebonyolítását!

Hostesseinknek nem idegen a kiemelt vendégek fogadásától kezdve, a regisztráción át, a ruhatári feladatok ellátásáig egyetlen munkakör sem, valamint komoly tapasztalattal rendelkező szakképzett kiszolgáló-, technikai- és biztonsági- személyzetünk is mindenben rendelkezésre áll!

Csapatunk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező profi szakemberekből áll, hogy büszkén, kikapcsolódva vendégként érezd magad rendezvényeiden.

Az Event Service azért különleges, mert nem szakosodtunk egy bizonyos rendezvény típusra. Mögöttünk áll több, mint két tucat esküvő, még több céges rendezvény, több, mint 400 zenés táncos rendezvény és megszámlálhatatlan promóció és kitelepülés.

Mond el pontos elképzeléseidet és hagyd, hogy univerzális csapatunk minden feladatot megoldjon!

Folyamatosan fejlődő óriási rendezvénytechnikai gépparkunk kizárólag minőségi, professzionális eszközökből áll. Képesek vagyunk komplex, több helyszínes, több színpados rendezvények teljes technikai hátterének biztosítására és üzemeltetésére, függetlenül a rendezvény jellegétől és céljától!

Rólunk mondták

Kisfalusi András

Mernye Község Polgármestere

"Közös munkáink során csak jó tapasztalatokat szereztem. Értenek ahoz amit csinálnak és szívvel lélekkel végzik munkájukat."

Fekete Zoltán

Gasztro Élménybirtok - Rádpuszta tulajdonosa

"Állandó partnereink a rádpusztai rendezvények szervezésében és kivitelezésében."